Yogaprogrammer til hjemmepraksis

For over to år siden lagde jeg denne bloggen med tanke på å legge ut yogaprogrammer og nyttige tips rundt en hjemmepraksis. Men det ble lagt litt på hyllen mens jeg var mest opptatt med å være mamma det første året og andre året starte yogastudio. Dessverre måtte det unntakstilstander rundt korona utbrudd for å gi meg det sparket bak til å starte dette. Nå er yogastudioer og det meste stengt. Så med tanke på at kanskje flere gjerne vil praktisere noe hjemme, men ikke helt vet hva de skal gjøre, legger jeg nå ut noen programmer. Det vil komme mange flere programmer. Og flere korte programmer som kan bli gjort på rundt 15-20min. Så håper jeg det kan være til nytte for noen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s